Λευτέρης Λαζάρου

«Το φαγητό είναι δόσιμο ψυχής»

Ο διεθνώς καταξιωμένος μάγειρας, που κέρδισε το πρώτο αστέρι Michelin που δόθηκε ποτέ σε εστιατόριο με ελληνική κουζίνα, αφηγείται στιγμές της μεγάλης μαγειρικής περιπέτειας της ζωής του, αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας που κρύβονται πίσω από διάσημα πιάτα του, εξάρει την αξία της φαντασίας και της παρθενογένεσης, μιλά για τη σημασία της μνήμης της γεύσης και για τη λειτουργία ενός εστιατορίου, όπως είναι το Βαρούλκο και εξηγεί γιατί η κουζίνα θέλει πάνω απ’ όλα αλήθεια.

5€ /μήνα ή 40€/ έτος
με κάθε ετήσια συνδρομή, το ImpacTalk σου χαρίζει άλλη μία

*Η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου 2021

Γίνε συνδρομητής για να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του ImpacTalk